Inergy Analytical Solutions BV

Inergy Analytical Solutions BV

Computer & Digital
Pelmolenlaan 2, 3447 GW
Woerden, Netherlands
Claim Listing
Inergy levert advies, implementatie, hosting en onderhoud van Business Intelligence, BIG Data, Dataw

Description


Onze missie

Wij helpen organisaties meer rendement te halen uit hun core business en bedrijfsprocessen door inzicht te genereren uit alle informatie waarover zij (kunnen) beschikken. Wij helpen hen sneller en flexibeler te reageren op veranderingen in de markt.

Bij Inergy schrikken we niet terug voor ambitieuze projecten of veeleisende opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gedegen kennis van bedrijfsprocessen en technologie kunnen we snel en resultaatgericht werken. En dankzij diezelfde jarenlange ervaring hebben we een scherp oog ontwikkeld voor innovatieve BI-technieken en –oplossingen die uw bedrijf echt verder helpen.

Managed BI Services

In 2008 introduceerden we als een van de eersten het concept van Managed Business Intelligence Services. Vandaag de dag vinden wij de omschrijving BICC in the Cloud of Cloud BI Services misschien nog wel beter passen. Met deze unieke service nemen we organisaties alle zorg uit handen. Wij bieden een state of the art infrastructuur, hoge performance, schaalbaarheid en flexibel gebruik van resources en kennis. 100% ontzorgd voor een afgesproken, vaste prijs.

Reviews | Give honest review & win shopping voucher


To write a review, you must login first.

Similar Business


Easy Guide Communication (Guia Fácil Comunicação)

HostGator

Hours


Mon - Fri: 8:30 am to 5 pm

Location


Manager